Studio Ekstijn, een eigentijdse salon, gespecialiseerd is op het gebied van complete bruidsarrangementen!

Op de mooiste dag van je leven wil je niets aan het toeval overlaten. Je wil verzekerd zijn van een mooie houdbare make-up, en een prachtig kapsel. Stralen wil je! Studio Ekstijn beschikt over een team dat op hoog niveau werkt en is onder andere gespecialiseerd in het creëren van bruidskapsels en make-up zodat jij er de hele dag stralend en feestelijk uit zal zien om te kunnen genieten van deze mooie dag.

Of je je haar geheel opgestoken wil hebben, half opgestoken of los. Je trouwkapsel moet de hele dag perfect blijven zitten, wat je stijl ook is. Lang, kort, nonchalant of de perfecte krul. Onze professionals geven jou alle aandacht en zijn ervaren en geselecteerd op hun creativiteit en vakkennis.

Bruids make-up

Onze visagisten brengen make-up aan dat past bij jou, je trouwjurk en je boeket! Je krijgt een goed advies en bovendien wordt er gewerkt met professionele producten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken en je make-up de gehele dag blijft zitten. Ook als je bijna geen make-up gebruikt en voor een naturel make-up uitstraling wil, adviseren wij een professional in te schakelen.

Al ruim voor de grote dag wordt een afspraak gemaakt jouw wensen door te spreken en plannen we een  proefsessie in. Tijdens deze proefsessie wordt bepaald wat het kapsel en de make-up voor je bruiloft gaat worden. Wij komen naar de locatie die jij wenst, zowel voor de trouwdag als de proefsessie. Tijdens de grote dag zorgt de professional van Studio Ekstijn dat jij STRAALT!

Ben jij niet de bruid, maar wil je graag een feestelijke make-up? Uiteraard kunnen wij dat ook voor jou verzorgen, klikhier voor de prijzen en arrangementen.

Bruidsmake-up en bruidskapsel inclusief Proefsessie bestaat uit één proefsessie en  één bezoek op de trouwdag

€ 385,00

Bruidsmake-up inclusief Proefsessie  bestaat uit één proefsessie en  één bezoek op de trouwdag

€ 175,00

Bruidskapsel  inclusief Proefsessie  bestaat uit één proefsessie en  één bezoek op de trouwdag

€ 250,00

Touch-up ‘s avonds van ca. 60 minuten

€   116,00

Prijzen zijn exclusief reiskosten 0,34 per km

Wilt je meer informatie? Neem dan contact met ons op tel (+31) 073-6141937 of e-mail naar info@studio-ekstijn.nl

test