VACATURE BEAUTYBALLOON

Ben jij in staat om als Educator/Topstyliste een walhalla voor onze klanten en teams te creëren?

BeautyBalloon groeit en heeft vanaf dit voorjaar vestigingen in Den Bosch, Nijmegen-centrum, Nijmegen-Lent en Wijchen. Omdat wij streven naar het allerbeste voor onze klanten maar ook voor onze hair- en beautyspecialisten, gaan wij ons team uitbreiden met een Educator/Topstyliste.

Als Educator ben je verantwoordelijk voor het opleiden van onze hairstylisten, het bewaken van de kwaliteit, de werkwijze en continuïteit en ben je in staat om de trends en ontwikkelingen in de markt te vertalen naar de werkvloer. 

Je hebt nauw contact met onze productleveranciers en zorgt dat de productkennis en vaktechnieken worden overgedragen naar je collega’s. 

Van een Educator verwachten wij dat je inspirerend, motiverend en gestructureerd bent en op een prettige manier het maximale uit je collega’s haalt. Wij hechten bijzonder veel waarde aan een fijne werksfeer waarbij gezelligheid en kwaliteit hand in hand gaan. 

Je combineert deze functie met het meewerken in de salons als TopStyliste en bent inzetbaar in alle vestigingen. Tevens is het mogelijk om het maken van  planningen, verslagen, etc vanuit je thuisadres te doen.

Als Educator heb je regelmatig contact met de salonmanagers, wordt je onderdeel van ons managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de eigenaar. 

Wij bieden jou een afwisselende job met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid tegen goede primaire en secundaire arbeidsvoorden. 

Heb jij ruime ervaring in de kappersbranche als leidinggevende, ben je een sterke persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je niet wachten om aan de slag te gaan om – samen met onze teams – BeautyBalloon naar de next-level te brengen? Stuur dan nu een brief, voorzien van cv en een foto naar: bert@beautyballoon.nl

Let’s celebrate your hair and skin!

test