VAN STUDIO EKSTIJN NAAR BEAUTYBALLOON HAIR!

Beste klant,

Al vele jaren staat Studio Ekstijn in Den Bosch en omstreken bekend als dé salon voor professionele haar- en make-upverzorging. In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van een aantal belangrijke ontwikkelingen, waaronder de aanstaande transformatie naar BeautyBalloon.  

Afgelopen augustus heeft Studio Ekstijn een nieuwe eigenaar gekregen in de persoon van Bert van Bennekom. Natasja Smulders heeft het stokje vol vertrouwen overgedragen en blijft actief als topstylist. In de eerste helft van 2020 transformeert Studio Ekstijn naar BeautyBalloon Hair. Dit bedrijf bestaat uit vier vestigingen:

  • Studio Ekstijn in ’s-Hertogenbosch, wordt BeautyBalloon Hair in 2020
  • OYOY hair and skin in Wijchen, wordt BeautyBalloon Hair and Skin in 2020
  • BeautyBalloon Hair Nijmegen
  • BeautyBalloon Skin in Hotel Van der Valk in Nijmegen-Lent

Al deze vestigingen gaan onder dezelfde vlag opereren. Het grote voordeel hiervan is dat we nog beter kunnen samenwerken, bijvoorbeeld op het gebied van training en opleiding. We inspireren elkaar en willen er samen voor zorgen dat onze klanten met een goed gevoel de deur uit gaan.

Wat verandert er?

De naam verandert in BeautyBalloon met als pay-off ‘Celebrate your hair and skin’. De salon krijgt een re-styling en wordt voorzien van een frisse look & feel in de nieuwe huisstijl. Het gehele interieur wordt aangepakt.

Vertrouwd team
We hechten veel waarde aan onze geweldige hairstylisten. Aan het vertrouwde team van Studio Ekstijn verandert dus niets. Ook de prijzen en het aanbod blijven hetzelfde. Kortom: de transformatie heeft voor jou als klant alleen maar voordelen!

Bijdrage Ronald McDonald-huis

BeautyBalloon schenkt ieder jaar een bijdrage aan het goede doel. In december doneren we een euro per klant aan het Ronald McDonald Huis in Nijmegen. We dragen dit mooie initiatief een warm hart toe.

Cadeautje voor jou

Als blijk van waardering hebben we ook voor onze klanten een kleine attentie. Bewaar deze brief goed, want tegen inlevering hiervan ontvang je in januari een cadeautje.

Hartelijke groet,

Team Studio Ekstijn / BeautyBalloon

test