Hulp voor de hippe moeders;-)

Voor alle moeders: tips voor supersnel mooi haar!

Logisch dat je tijdens de ochtendspits geen tijd hebt voor zo’n ingewikkeld Pinterest-kapsel. Brood moet worden gesmeerd, kinderen op tijd uit bed en met een beetje geluk red je het nog net om twee minuten onder de douche te springen. Daarom hieronder een aantal tips!

  • Heb je geen tijd of zin om je haar te wassen? Geen nood! “Vuil” haar is vaak beter om te steken voor een mooie knot of een trendy staart. Of wil je gewoon een messy look? De drynamic spray van Sebastian geeft je haar dat binnen no-time!
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is drynamic.jpg
  • Gebruik mooie haarspeldjes om weerbarstig haar te temmen. En de haarband is weer helemaal hip! Schuif hem in je haar en laat de achterste plukken lekker wild er omheen staan.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is schuifspeldjes_kapsels_haar_accessoire_4.jpg
  • De paardenstaart is hét redmiddel voor drukke vrouwen met lang haar. Zet hem laag in je nek met een mooie haarspeld en laat wat plukjes rond je gezicht vallen. Of trek al je haar strak naar achteren en zet je paardenstaart hoog op je bol.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is hoge-staart.jpg
  • Weg met de vooroordelen rond de knot! Knotjes zijn alles behalve saai en suf. Ze kunnen chique, elegant of zelfs sexy zijn. Zet de knot laag in je nek vast in plaats van op je achterhoofd of maak er een rommelige knot van met uitstekende plukjes.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lage-knot.jpg
  • Sjaaltjes zijn hot als haaraccessoire. Kies een funky patroon dat bij je kleren past. Gebruik het als haarband, knoop het vast en laat de uiteinden over je schouder vallen. Knoop hem over je elastiekje dat je paardenstaart bij elkaar houdt of rond je knot.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is sjaaltjes.jpg
  • Speels krullend haar krijg je door je natte haar te vlechten voor het slapen gaan. Borstel het ’s ochtends voorzichtig uit en je hebt mooie losse krullen. Heb je een krultang? Spuit haarlak (tip: de Edit hold van Sassoon, is zacht, ruikt heerlijk en makkelijk uitkambaar) op elke lok en draai hem rond voordat je hem om de krultang rolt. Knijp de tang niet dicht en laat de krul na een paar tellen van de tang glijden.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is edit-hold-1.jpg
  • Voor gezond, glanzend en zacht haar, gebruik je bijvoorbeeld de potion 9 van Sebastian. Liever een masker in je haar: Intense restore van Sassoon masseer je s’avonds in je haar en laat je een nacht intrekken. Zodra je je haar wast en in model brengt, voel en zie je het verschil.
  • Met krullend haar is het niet altijd makkelijk om de laatste haarmode te volgen. Maar dit seizoen kunnen krullenbollen hun hart ophalen. Curls zijn helemaal hot! Vergeet droog en pluizig, geef je krullen extra aandacht met een masker van Sebastian Twisted Elastic Treatment Curl Mask  of speciale stylingproducten zoals  Sebastian Twisted Curl Lifter Styling Foam . Breng het op vochtig haar aan voor zachte en gladde krullen die makkelijk in model vallen.
test