Men only;-) by Britt

Haaaai, ik ben Britt en ik heb me helemaal verdiept in de herentrends van 2019. 

Als eerst zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Britt en werk nu dik 1,5 jaar bij Studio Ekstijn. In deze tijd heb ik veel geleerd. Ik hou me bezig met wat nu echt helemaal fashion is, zowel wat mode, coupe als wat haarkleur betreft. Ik heb wel een beetje mijn eigen stijltje, maar probeer tegelijkertijd ook een beetje ‘bij de tijd’ te blijven.

Omdat ik nu vooral bezig ben met het trainen op herenkapsels heb ik me helemaal verdiept in wat we in voorjaar 2019 allemaal te zien krijgen.  Ik heb de trends wel een beetje hervormd naar mijn ‘eigen’ stijl. Wat vind ik nu ‘hip’ in 2019?! En wat is nu zóóó verleden tijd?! Check het hieronder! 

Laten we eens beginnen. Wat mij nu opvalt is dat ik veel meer neig naar het langere haar. Korte ‘opscheertjes’ en afgezette contouren zijn zó 2018 voor mij. Sorry guys met de korte opscheertjes #sorrynotsorry :-). Tuurlijk is de overloop van niets naar iets gewoon nog helemaal trendy maar vergeet het hele korte, het mag allemaal best wat langer!

Ook de langere kapsels zonder opscheer zijn helemaal hot! Probeer het eens uit, het kan er altijd nog af 😉 

Verder kijk ik natuurlijk ook naar wat voor persoon er in mijn stoel komt zitten. Wat schuilt er achter elke persoonlijkheid, is het bijvoorbeeld een nuchtere persoon of juist heel een heel ijdel iemand? En wat voor gezichtsvorm heeft de persoon? Heel bepalend voor het kiezen van het juiste kapsel!

En als allerlaatste kijk ik naar de styling want mannen, wees nou eerlijk, ook jullie gaan niet graag zonder ‘gestyled’ haar de deur uit. 

Wat is een ‘don’t forget’ voor de finish? 

Laten we eens beginnen met de textuur van je haar te accepteren, dus guys, show die krullen!! En het is natuurlijk supergaaf om je krullen naar voren te dragen! 

Verder worden de coupes allemaal een beetje naar voren gefinished. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Lil Kleine’ look.

Hieronder heb ik nog wat tips en tricks zodat jij de zomer door kan komen met je ideale look: 

Zoals ik net al zei zijn de langere kapsels voor heren helemaal terug van weggeweest. Natuurlijk horen de lange haren er wel goed verzorgd uit te zien, dus jaa, ook jullie guys met lange kapsels moeten eraan geloven, aan een intensief voedende shampoo EN conditioner. 

Wat voor producten je het best kan gebruiken ligt natuurlijk aan wat voor uitstraling je wilt hebben:  

Natuurlijke uitstraling: Matte look 

Gebruik dan bijvoorbeeld: Craft clay, Eruptek of van onze Seb Man, the Sculptor

Strakke uitstraling: Gebruik een high Shine product. 

Gebruik dan bijvoorbeeld: Resintek, the Hero en als finishing touch de haarspray ‘The Fixer’ van onze ‘Seb Man’ lijn. 

Voor een neutrale uitstraling: Een medium shineproduct

Gebruik dan bijvoorbeeld: Shine Crafter of the Dandy (een pommade)

Dit zijn natuurlijk een paar producten die je eventueel kunt gebruiken. Natuurlijk hebben wij er nog veel meer. Heb je vragen of gewoon even wat advies nodig?! Loop gerust binnen, ik of één van mijn geweldige collega’s staan dan graag voor je klaar!

Hopelijk zijn jullie nu weer goed op de hoogte van de herentrends voor 2019! 

xoxo

test