Studio Ekstijn Inspiratie

Ben je op zoek naar een nieuwe look?
Check dan hier onze trends en inspiratie! En wie weet heb jij binnenkort een nieuwe coupe en of outfit die helemaal bij je past!

Schuifspeldjes, back in business;-)

De schuifspeldjes zijn back in business dit jaar. Plaats er twee bij je slapen of versier één kant van je haar met speldjes vol steentjes, zoals bij Zadig & Voltaire!

Easy haar voor snelle moeders;-)

Logisch dat je tijdens de ochtendspits geen tijd hebt voor zo’n ingewikkeld Pinterest-kapsel. Met een beetje geluk red je het nog net om twee minuten onder de douche te springen. Daarom hier een aantal easy hairstyles!

Men only;-) by Britt

Haaaai, omdat ik nu vooral bezig ben met het trainen op herenkapsels heb ik me helemaal verdiept in wat we nu in 2019 wat dat betreft eigenlijk allemaal te zien krijgen!

LONG HAIR

Natuurlijk blijft ook lang haar in beeld, een makkelijk kapsel omdat het draait om de natuurlijkheid ervan, dus laat je haar niet te veel in lagen knippen maar mooi op een lengte!

TRENDWATCH by LOES

Er werd aan mij gevraagd: Kun jij misschien een ‘blog’ schrijven over dingen die mensen NIET mogen missen en over alles wat ‘HIP’ is? Check mijn 1e blog!

SCRUNCHIES!

Je mag helemaal losgaan met accessoires! Te veel bestaat niet, ga maar eens lekker los!

“BOTTE & MICRO BOB”

We zullen vooral korte, botte bobkapsels zien, eenvoudig, hip en super chic! Met of zonder pony!

SHORT HAIR, WHO DARES?

Van kort haar naar een super kort kapsel? Voor dames die wel wat durven zijn dit geweldige modellen!
test