Studio Ekstijn Stylisten Team

Studio Ekstijn is een trendy salon midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch met een sterk team van zeer ervaren stylisten. Iedere stylist werkt volgens de laatste haartrends en volgt wekelijks dan wel maandelijks trainingen om jou te kunnen voorzien van de beste look!

Wij hebben passie voor haar, zijn modebewust en voelen perfect aan welke kleur of stijl het beste bij jou past. Ook voor verzorging gaan wij voor de beste kwaliteit en daarom hebben wij gekozen voor de producten van Sassoon en Sebastian. Of je nu gaat voor knippen, kleuren, highlights, balayage of uitgroei.
Fohnen, opsteken, bruidkapsels, make up, stijlen/krullen. Wassen met wasmassage. Cellophanes, olaplex/olaplex herstel behandeling, toners, of wil je alleen een goed advies?

Tot ziens in de salon
Team Ekstijn

Maak kennis met ons team:

Loes Struikenkamp

Loes Struikenkamp

Topstylist

Hi, ik ben Loes en ik zit ruim 10 jaar in het kappersvak. Ik ben spontaan en hou van een gezellige babbel. Ik ben graag creatief bezig met haar en make up. Ik haal het beste uit de wens van de klant door goed te luisteren wat iemand wil door te voelen en kijken naar het haar. Ik geef graag advies aan mensen om ze nog mooier te maken en om ze de beste versie van zich zelf te laten zijn. En dat op een modebewuste manier. Ook vind ik het erg leuk om haar op te steken en te föhnen. Dus bruidjes zijn bij mij zeer welkom!! Ik hoop je te ontmoeten! Donderdag en zaterdag ben ik werkzaam in de salon.

Natasja Smulders

Natasja Smulders

Topstylist

Van 1 april 2012 t/m 1 augustus2019 was ik de trotse eigenaar van Studio Ekstijn. Het was en is mijn droom om Studio Ekstijn innovatief, inspirerend en succesvol te laten zijn! Passie voor het vak, de salon, het team en natuurlijk de klanten is mijn drijfveer om het beste uit mijzelf en het team te halen. Het hele Studio Ekstijn team is daarom ook erg belangrijk. De kracht van ons team is dat wij elkaar enorm versterken, ieder vanuit zijn eigen expertise! Omdat ik ervaren heb dat mijn passie toch echt bij mijn vak ligt en niet bij het ondernemen werk ik vanaf 1 augustus als topstylist en niet meer als eigenaar in de salon. Ik vind het heerlijk om een kapsel te creëren dat écht bij je past en je laat stralen. Ik leer je kijken naar jezelf en ik weet als geen ander wat goed geknipt haar met je kan doen. Dankzij mijn ervaring en expertise kan ik jou nét dat extra vertrouwen geven dat je nodig hebt! Donderdag, vrijdag en zaterdag kan je een afspraak bij mij inboeken!

Ilse de Groot

Ilse de Groot

Topstylist

Ik ben Ilse de Groot, een topstyliste die graag aandachtig luistert naar jouw wensen om samen tot een passend advies te komen. Ik krijg energie van klanten die ik, met mijn kennis en expertise, vol vertrouwen en met een prachtige coupe de deur uit mag laten gaan. Graag laat ik mij inspireren door de laatste trends. Mijn vak is mijn passie, met enorm veel liefde voor haar! Op dinsdag ben ik werkzaam in de salon!

Esra Vermeulen

Esra Vermeulen

Hairstylist / floormanager

Hi, ik ben Esra en ik ben al 4,5 jaar met veel plezier werkzaam bij Studio Ekstijn. Ik zie er altijd anders uit want mijn passies zijn haar en make up. De meeste mensen denken dan ook altijd dat ik weer het nieuwe meisje ben.. Ook heb ik veel verstand van de kleuringen. Ik heb altijd nieuwe ideeën en maak graag mooie kleuren! Je kunt me voor bijna alles boeken, maar ik ben nog in training voor het knippen van dames (dit gaat al wel heel lekker). Ik doe ook veel achter de schermen voor studio Ekstijn, al met al heb ik een groot hart voor het bedrijf! ♥️my job! Mij kan je in de salon vinden op woensdag donderdag en vrijdag. Om de week op dinsdag of zaterdag.

Simone Vink

Simone Vink

Topstylist

Ik luister goed naar de klant, adviseer met al mijn kennis. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar werkzaam bij Studio Ekstijn. Buitenom topstylist ben ik ook kleurspecialist en daarom ook heel creatief met kleuren, mijn passie is dan ook om bij de juiste coupe de perfecte kleur te creëren! Op dinsdag en zaterdag ben ik in de salon te vinden!

Janneke Schonenberg

Janneke Schonenberg

Topstylist

Hallo, Ik ben Janneke en ik zit graag met mijn handen in het haar ! Ik hou van de vorm en structuur ervan. Ik knip graag op valling, zodat het haar een gezicht omlijst. Dat uw haar niet alleen mooi zit als u van mijn stoel afkomt , maar ook nog weken erna als u het zelf wast en droogt. Ook make-up is mijn ding. Voor mij is het een feestje om u helemaal mooi te maken voor speciale gelegenheden. Als u wilt dat uw haar goed zit, dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik ben werkzaam in de salon op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de week!

Britt Bolsius

Britt Bolsius

Junior-stylist

Hee ik ben britt en ik werk nu 1,5 jaar bij studio Ekstijn! Ik doe de combinatie werken leren voor mijn opleiding allround kapper waar ik 1 dag in de week op school ben en je mij 3 dagen in de week kunt vinden in deze gezellige salon! Op dit moment ben ik vooral bezig met de kleuringen en het föhnen. Dit vindt ik erg leuk om te doen, ondertussen ben ik hard aan het trainen om mee te mogen knippen. (Dit gaat al heel goed)! Zeg nu eerlijk wat is er leuker dan mensen met een mooie kleur, coupe of look weer blij de deur uit zien lopen! Ik ben werkzaam op maandag, donderdag en zaterdag!

Kim van Abeelen

Kim van Abeelen

Salonmanager

ik ben Kim en mijn passie is HAAR daarbij zijn vooral het knippen en kleuren mijn specialiteiten. Ik hou ervan om elke klant de mooiste versie van zichzelf te laten zien en zijn, en hierbij mijn creativiteit te laten zien. Daarnaast hou ik heel erg van een avondje uit en shoppen, dus je zult me misschien ook nog wel eens tegen gaan komen in de stad. Met mijn ruim 9 jaar salonervaring was ik toe aan een nieuwe uitdaging en daarom kun je mij vanaf juni vinden bij Studio Ekstijn. Buitenom mijn liefde voor het 'vak', zorg ik er mede voor dat alles 'achter de schermen' ook goed verloopt en ben ik als salonmanager het aanspreekpunt voor onze klanten en collega's. Ik ben werkzaam op donderdagmiddag, vrijdag en om de week op dinsdag of zaterdag. Hoop jullie snel te zien! HAPPY HAIR, HAPPY LIFE !

Bert van Bennekom

Bert van Bennekom

Owner

Graag stel ik me even aan je voor: Bert van Bennekom, 51 jaar, woon samen met Marielle en onze hond Cooper. Wij wonen in Wijchen en ik ben sinds 2005 actief als ondernemer in de beautybranche. Vanaf 1 augustus a.s. neem ik na een succesvolle periode van 7 jaar de salon over van Natasja. Studio Ekstijn heeft een mooie historie in het centrum van Den Bosch en toen Natasja mij vroeg of ik interesse had in een overname hoefde ik daar niet lang over na te denken. Althans onder één voorwaarde: ‘Jij moet blijven!’ Na de opening van mijn eerste salon in Wijchen volgden Malden, Nijmegen-Centrum en Nijmegen-Lent met als doel ‘het creëren van een beauty-concept voor hair- and skincare, waar zowel klanten als medewerkers zich thuisvoelen’. Studio Ekstijn past naadloos in deze doelstelling en nadat ik was voorgesteld aan het team werd mijn positieve gevoel over deze salon en het team al snel bevestigd. Kwaliteit leveren, aandacht geven en werken met de mooiste merken die de beautybranche biedt in een prettige omgeving is iets waarvan ik hoop dat het jou aanspreekt. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in Den Bosch en dan neem ik graag de tijd om kennis met je te maken! Tot ziens bij Studio Ekstijn. Bert van Bennekom

Sabine Mestrum

Sabine Mestrum

Topstylist

Hi, Ik ben Sabine en kom per 1 december werken in het team van Studio Ekstijn. Ik ben al ruim 12 jaar actief in het kappersvak en ben er achtergekomen dat ik het blijst word van het werken in een groter team, dus hier ben ik. Ik word heel blij van het creatief bezig zijn met haar en hopelijk in de toekomst met ‘jouw’ haar! Dit kan zijn door een kleine verandering in het kapsel of omdat je mij de creatieve vrijheid geeft om je haarkleur te veranderen. Ik ga samen met jou op zoek naar wat voor jou het fijnst voelt. En we zorgen er samen voor dat jij met een fijn gevoel de salon verlaat, zodat jij met het juiste advies je haar net zo kan maken maar dan in je eigen badkamer. Ik ben werkzaam op dinsdag, vrijdag en om de week op zaterdag. Wil je met mij kennismaken, dan zie ik je graag op één van deze dagen. Liefs Sabine

Boek nu meteen hier online je afspraak.

test