TRENDWATCH by LOES

Er werd (door mijn fantastische baas Natasja) aan mij gevraagd: Kun jij misschien een ‘blog’ schrijven over dingen die mensen NIET mogen missen en over alles wat ‘HIP’ is….? Nou dat wil ik best doen maar of mijn kijk op al die dingen de moeite waard is, dat weet ik niet. Ik kan het in elk geval proberen. Ik heb altijd wel ideeën, en ben elke dag geïnspireerd of enthousiast over dingen, maar of iedereen die mening met mij deelt….. spannend, spannend… 

Ik ben eigenlijk zelf heel de dag met mode en fashion bezig. Dat gaat vanzelf. Als ik ergens loop, check ik meteen iedereen helemaal (heel onopvallend natuurlijk,.. ahummm ). Welke outfit, welke schoen, past de sok erbij, goede onderbroek (heel belangrijk), past het allemaal, is het de goede maat, hoe zit het haar, is het bewust zo, zou ze er lang mee bezig zijn geweest, heeft ze make up, wat voor make up, wordt ze er mooier van? En uiteindelijk denk ik, hoe zou ik het hebben gedaan bij die persoon? Wat zijn de sterke punten die benadrukt moeten worden, van welke details zou het beter worden etc…. En dit gaat ongeveer elke keer door mijn hoofd als ik iemand zie, onbewust, zonder dat ik daar om vraag.. Tja, dan kun je wel stellen dat ik heel de dag met iets bezig ben..

Iedereen is mooi zoals ‘ie is,, maar soms kun je wel een betere versie van jezelf zijn, door even de fashion-updates te krijgen.. (als je dat belangrijk vindt natuurlijk!) En anders staan er misschien vast wel ooit leuke andere ‘hippe’ dingetjes in waar je misschien toch iets aan hebt.

Dus bij deze… de blog is gestart, en hieronder alvast mijn eerste ‘kijk op dingen’  ;)! 

Het festivalseizoen begint bijna…!!  Yahooo!

Ik zelf kijk al weer uit naar Paaspop. Het grote festival hier vlakbij in Schijndel. Er komen fantastische namen, er zijn super gave dingen te zien op het terrein, er wordt (is) zelfs al verharding gestort zodat de paden beter beloopbaar zijn, maar het enige waar ik mee bezig ben is : Wat moet ik aan?????? Wat voor weer zou het worden, want dan kan ik vast beter bedenken welke outfits het moeten worden. En inderdaad outfits, want het festival duurt 3 dagen en ik verblijf op de camping, dus hier moet vooraf over nagedacht worden. 

Ik heb even research gedaan over wat de nieuwe trends zijn en sommige dingen vind ik wel heftig!! Bijvoorbeeld deze : 

De legging. Zoals ik die ken noem ik die: de fietslegging.. Ik weet niet of ik dit durf hoor en of dit voor iedereen draagbaar is laat ik even in het midden. Ik vind hem hier wel super mooi gecombineerd. Maar ik sla deze trend nog heel eventjes over.  

Ook zie ik heel veel pakken. In dezelfde kleur, zowel het jasje als de broek: 

1.

2.

Ik zie deze pakken in allerlei kleuren, lila, bruin, blauw, geel en met printjes. Ik vind het wel een super outfit. Ik vind de combinatie bij het 2e plaatje met een sneaker en tasje in de taille echt cool! Dit is voor mij wel een waardige festival outfit. En deze 2 pakken kun je dus ook nog bij veel heel veel andere gelegenheden gebruiken. Mooie hakschoen en een blouse of juist een oversized shirt eronder en je bent weer helemaal anders. (of je gebruikt de broek / het jasje apart, de keuze is reuze!!) 

Over tasjes gesproken, die zijn ook weer helemaal veranderd. Je hebt veel heuptasjes die je op verschillende manieren kunt dragen. Super handig, en heel leuk om je outfit mee op te vrolijken. En ik als vrouw, kan toch niet weg zonder tas… Dus zeker belangrijk om te zien hoe we dit weer kunnen opleuken!

I love it!! Bij het plaatje hierboven zie je een bovenstuk met een hele drukke print. Dit is ook helemaal hot. (haar tasje past trouwens precies bij haar outfit, dus extra punten hiervoor ) Ik zie veel prints, ook in jurken. Vooral zie ik veel maxi-jurken. 

Dit zijn langere jurken. Hier zie je ze in verschillende stijlen. Dit is makkelijk te combineren met een sneaker, slipper of hakschoen. Ook kun je er nog een jasje bij aan doen, en casual dragen, maar ook heel netjes. Ook is de lengte heel fijn. Toch ‘gekleed’ en dit kan dus met verschillende temperaturen…. ( yesss: festivalwaardig!! ) 

Nu nog een zonnebrilletje erbij..  (ik hoop in ieder geval dat de zon gaat schijnen..)

1.

2.

3.

 4.

Zonnebrillen, ook die veranderen elk jaar weer. Dit jaar valt het mij op dat ze weer ‘kleiner’ zijn en met verschillende kleuren glazen. 

Ook zie ik wel veel vlinderbrillen voorbij komen zoals op plaatje 4. Een gekleurde vlinderbril. Een perfecte bril voor de festivals, want ik denk dat deze voor de zon in de auto iets minder effectief zal zijn.

Ik zie ook bij plaatje 1 en 2 dat er weer flinke prints op shirts te zien zijn.. Ikzelf moet daar weer even aan wennen want ik hou zelf wel van een ‘effen’ shirt, maar goed, de fashion is gezet. 

Dan nog 1 lievelingsoutfit die ik ook nog even tegen kwam en zeker wil delen… 

Te mooi!!!!  LOVE IT !!!!!  

Maar goed, ik heb mijn inspiratie voor het komende festival weer opgedaan, en misschien jij ook wel… Dus zie ik je op Paaspop?? Dansen is gratis….. 😉

Xo Loes

test