Part 2, loes & wedding details

Ja, ja, de trendwatch gaat verder:  DETAILSS!  
Ik denk dat dit een mooie aanvulling is op mijn bruidsblog. Want de echte trends had ik nog niet benoemd. Veel leesplezier!

Het haar van de bruid…
Wat ik helemaal van deze tijd vind is de eenvoud van het haar tijdens je bruiloft.
In ieder geval dat het er heel ‘eenvoudig’ uitziet maar geloof me, stiekem zijn we hier langer mee bezig dan dat je denkt.
Een mooi voorbeeld vorig jaar was Meghan Markle. Haar bruidskapsel vond ik prachig. Een middenscheiding met een nonchalant ‘knotje’. Waarschijnlijk dacht iedereen: ‘Ja, die kan ik zelf ook wel even maken!’ Hier een paar foto’s ervan om je geheugen op te frissen…


I love it! 

Wat ik ook heel mooi vind is ‘boho chic hair’. Bohemian Hair, maar dan ietsje meer bewerkt…  Bijvoorbeeld zoals onderstaande:

Zoals je ziet is dit allemaal met lang haar, maar als je iets minder lang haar hebt kun je ook een bohemian look maken. Dan moet je wel kijken of deze stijl bij je past en of het bij je jurk past. De jurk is altijd bepalend voor het kapsel. Hoe is de bovenkant van je jurk? Daar passen we dan graag het kapsel op aan.

Ook vind ik het ‘wet look’- achtige kapsel met een speld (want speldjes zijn ook weer helemaal hot) ook heel gaaf als trouwkapsel.

Hieronder een paar voorbeelden:  


Je ziet dat het meer fashion vrouwen zijn dan vrouwen die gaan trouwen. Maar dat noem ik nu de trendwatch.  We maken zelf een nieuwe trend door dit met bruidsmode te combineren en voilà, je bent de tofste bruid die er rondloopt! (Uhm, o ja, dat was je al, want jij was de bruid!) 

Make-up… ook heel belangrijk voor de grote dag.
De kleuren die je deze zomer veel ziet zijn oranje, roze/rood en wat poederige kleuren. Je denkt nu natuurlijk al meteen, ik ga niet als clown! Maar je moet een beetje aan de woestijnkleuren denken. Wenkbrauwen zijn ook erg belangrijk,  ze noemen die ook altijd de kapstok van je gezicht. Als je wenkbrauwen niet kloppen, klopt je hele gezichtsuitdrukking niet. De wenkbrauwen mogen tegenwoordig wat extra aangezet worden (Je hoeft geen Bert van Ernie te worden).  Highlighters mogen ook niet ontbreken. Iets boven de blush, een klein beetje in de ooghoek vind ik altijd mooi en een klein ieniemienie tipje boven je lip (dan hoef je geen Botox te spuiten om toch even een schaduwvolle lip te krijgen). Ook een lipstick/gloss kan niet ontbreken en als je bang bent dat het er snel afgaat kunnen we er altijd een lippotlood onder aanbrengen zodat je wat meer kleur krijgt. Zie de ‘looks’ hieronder!
Dit zijn een beetje die woestijntinten waar ik het over had.

Oké, deze wenkbrauw is om te trouwen wel een beetje heftig maar de rest vind ik natural en prachtig.
En wist je dat sproeten super hip zijn! Deze worden vaak in een make-up aangebracht als je ze niet hebt! Kijk hieronder…

Nooit gedacht dat dit nog hip zou worden!! Aangezien ik vroeger altijd ‘sproetenkop’ genoemd werd en dit zeker geen koosnaampje was, ben ik nu gewoon eindelijk hip met mijn sproetjes! Je hebt hele leuke tutorial filmpjes. Dan kun je zien hoe je dit kunt maken! 

Hier ook een beetje ’nude’ tinten, highlighter in de ooghoek, volle wenkbrauwen en als klap op de vuurpijl ook nog sproetjes erbij!! Ik vind dit dus wel heel leuk om in een bruidsmake-up aan te brengen. Dan wordt het meteen een stukje meer fashion. Maar doe wel wat bij je past. Je moet je goed voelen en je moet stralen! 

En stel je voor dat je al getrouwd bent of nooit gaat trouwen, dan mag je toch wel sproetjes tekenen hoor! 

Xo Loestest